Архива вести

Школска 2017/2018. година

Данас су нашу школу на Покрајинском такмичењу у беседништву представљале ученице Кристина Стојнов из IVo и Теодора Тодоровић из IIo разреда.
Кристина је имала запажен наступ а Теодора је освојила друго место.
Честитке Кристини и Теодори и њховим менторима проф. Ољи Љубоја и Тот Роберту.

Волонтерка Црвеног крста Ковин Маја Лалевић, ученица наше школе, освојила је 1. место у категорији средњошколаца за литерарни рад на овогодишњем конкурсу „Крв живот значи“, који Црвени крст Србије традиционално организује поводом Недеље Црвеног крста (од 8. до 15. маја).

Поводом дана школе, ученици су извели представу Нила Сајмона "Добар доктор" која је заправо драматизација Чеховљеве новеле, а уз гимназијалце овај позоришни пројекат изведен је у режији професорке Оље Љубоје.

Марина Стефановић, ученица нађе школе, пласирала се, после сјајног наспупа на Покрајинској смотри у Сечњу одржаној протеклог викенда, на Републичку смотру рецитатора "Песниче народа мог" и наступиће као најбоља међу најбољима у Ваљеву, 18. и 19. маја.

Данас је у Новом Саду је на такмичењу у беседништву у Гимназији ,,Светозар Марковић'' , нашу школу представљала ученица IV-o разреда Кристина Стојнов.
Кристина је имала запажен наступ, а њу су спремали професори Оља Љубоја и Тот Роберт.

Страна 1 од 2