Архива вести

Школска 2019/2020. година

Kандидати који су распоређени у школу и смер гимназије, односно образовни профил, упис од ове школске године могу да обаве на један од следећа два начина:

1) коришћењем информационог система еУпис на Порталу еУправе, када се документа потребна за упис достављају школи директно из базе, а у складу са прописима о заштити података о личности

или

2) непосредно у школи, када подносе прописану документацију.

Све додатне информације можете добити путем телефона 013/742-300.

У петак, 19. јуна 2020. године у Центру за културу Ковин, традиционално је одржана додела диплома матурантима наше школе, уз пригодан програм који је припремала професорка Оља Љубоја. Присутне је поздравио директор школе, Ђорђе Анђелков. 

Разредне старешине, Валентина Јелић - општи смер гимназије, Илија Драгомир и Мелина Ћирић Досковић - економски техничар) и Ивана Бобић - пословни администратор, извеле су, заједно са својим колегама, још једну изузетну  генерацију ученика. То је генерација која је успешно завршила своје средњошколско путовање,  мада на необичан и несвакидашњи начин.

Ђак генерације у гимназији је Данијела Гаћеша, ученица IVо, односно Јелена Лужајић, ученица IVпа, када је реч о смеровима економски техничар и пословни администратор.

Желимо им пуно среће и успеха на животним стазама које су пред њима!

Страна 1 од 3